skip to Main Content

Beeldkwaliteit

Onze ontwerp- en bestelmodule heeft een automatisch controlesysteem dat beeldresolutie controleert en melding geeft bij onvoldoende kwaliteit. De voorvertoning in het ontwerpscherm bij 100% weergave geven u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.
Desondanks kan het voorkomen dat het geproduceerde beeld en resolutie niet overeenkomen met uw verwachtingen. Dit kan voorkomen bij het gebruik van zeer kleine foto’s, die sterk worden vergroot of bij onscherp ingescand of aangeleverd beeldmateriaal. Uitgangspositie voor scherp en juist beeldmateriaal is bij een A3-grootte (42×29,7 cm) 300 dpi, RGB of CMYK en rondom 3 mm afloop (dus aanlevering 42,6 cm x 30,3 cm) zonder snijtekens.
Realiseert u zich wel dat kleuren op het beeldscherm altijd feller lijken dan ze in werkelijkheid geprint worden.

Tijdelijke Gedenkplaat is niet verantwoordelijk voor tegenvallend beeldresultaat. Bij vragen, neem gerust contact op!

Controlesysteem

Zogezegd heeft ons ontwerpsysteem een eigen controlesysteem dat controleert op beeldresolutie, afloop en andere technische zaken. Wanneer u beeldmateriaal gebruikt met bovenstaande specificaties kunt u uitgaan van een voldoende resultaat. Neemt u bij twijfel contact op met ons.

Verantwoordelijkheid

De vrijheid van zelfstandig uw eigen beeldplaat kunnen opmaken is ons veel waard. Zo creëert u uw eigen, persoonlijke herinnering. Tijdelijke Gedenkplaat vrijwaart zich daarom ook van verantwoordelijkheid bij spel- en typfouten, bij onverwachtse kleurresultaten bij het aanbrengen op oppervlaktes die de kleurweergave kunnen beïnvloeden (geborsteld aluminium Dibond en Plexiglas) en bij gebruik van beeldmateriaal met onvoldoende kwaliteit van resolutie en scherpte.

Back To Top