skip to Main Content

Samen met ons ontwerpen of zelf aan de slag

 

Tijdelijke gedenkplaat.nl is de webshop voor een Tijdelijke Gedenkplaat, fotolijsten of aanverwante Gedenk-producten. Met de ontwerpmodule stelt u eenvoudig uw eigen ontwerp samen, waarna u deze kunt bestellen.

U kunt ook uw ontwerp door ons laten verzorgen. Kies hiervoor het ontwerp “Incl. ontwerpen” van het gewenste product. Wij nemen contact met u op om samen het ontwerp door te spreken. Hieronder vindt u een korte uitleg over het ontwerp- en bestelproces. Meer weten? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via info@tijdelijkegedenkplaat.nl of telefoonnummer 085 – 077 00 20.

Stap 1: ontwerp

Ga naar de ontwerpmodule. Selecteer uw product. (Tijdelijke Gedenkplaat, fotoblok of A4 fotoplaat) Met de vier knoppen aan de linkerzijde kunt u uw eigen ontwerp samenstellen. Maakt u een ontwerp voor de (Tijdelijke) Gedenkplaat, maar wilt u een speciale vorm hiervan gemaakt hebben? Maak dan eerst het ontwerp volledig op en neem contact met ons op over de gewenste vorm. Wij zullen deze in overleg met u aanmaken. Vragen? Neem gerust contact op.

Tekst
Klik op het gewenste lettertype. In het ontwerp verschijnt een tekstvak dat u kunt verplaatsen en vergroten of verkleinen. Voer de gewenste tekst in en plaats de tekst op de gewenste plek. Herhaal deze stappen voor extra tekstvakken.

Afbeeldingen
Klik binnen het aangegeven kader om uw eigen foto’s te uploaden. Sleep ze vervolgens naar het ontwerp en verklein of vergroot ze naar wens.

Symbolen
Klik op een van de symbolen en sleep ze naar de gewenste plek in het ontwerp.

Templates
Klik op een van de ontwerpen om het gehele ontwerp te gebruiken. U hoeft dan alleen de tekst nog aan te passen (dubbelklik op de tekst, maak het tekstvak leeg en typ uw eigen tekst).

Stap 2: bestellen

Is het ontwerp gereed? Klik dan op Bestellen. Kies de gewenste materiaalsoort bij de Gedenkplaat (Wit Dibond, Geborsteld aluminium Dibond of Plexiglas; bij de Plexiglas uitvoering wordt altijd een witte, dunne plaat achter het Plexiglas gelijmd voor bevestiging van de houder en om te voorkomen dat de houder zichtbaar is in het beeld). Bij de Fotoplaat en Fotoblok hoeft u geen materiaalkeuze in te geven. Deze worden uitgevoerd in Plexiglas. Klik op Voeg toe aan winkelmandje. Klik vervolgens op Afrekenen. U kunt bij uw bestelling tevens aangeven als u uw bestelling extra snel (voor 12.00 uur) of met hoge spoed (voor 10.00 uur) wilt ontvangen. Hiervoor worden meerkosten berekend.

Stap 3: afrekenen

Vul uw gegevens in en kies onderaan de pagina de gewenste betaalwijze.

Back To Top