skip to Main Content

Bestelling

Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Het is immers uw manier om een passend eerbetoon voor uw dierbare herinnering te creëren. Mocht u desondanks andere wensen of tips hebben voor uw (tijdelijke) Gedenkplaat, neem dan contact met ons op.

Omdat uw Tijdelijke Gedenkplaat uniek voor u gemaakt is, kan de beeldplaat niet geretourneerd worden.

Betaling

De betaling gebeurt bij ons in een beveiligde omgeving via IDeal. Voor het afhandelen van betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie Payments, zij verzorgen de koppelingen met al onze betaalproviders. Uw bankgegevens blijven alleen bij de bank en wij slaan deze niet op. Wij krijgen alleen melding als de betaling gelukt is. Na de betalingsbevestiging gaan wij direct voor u aan de slag!

Verzending en bezorging

De levertijd bedraagt standaard 2 werkdagen. Wilt u uw Tijdelijke Gedenkplaat eerder ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Voor de verzending wordt veelal gebruik gemaakt van de diensten van DPD (Dynamic Parcel Distribution). Echter bij spoedleveringen en speciale afspraken kunnen we gebruik maken van andere bezorgdiensten of koeriers.
U ontvangt, na de bestelling, een bevestigingsmail waarin u de voortgang van de verzending kunt volgen.

Privacy (AVG)

Tijdelijke Gedenkplaat, onderdeel van Engraved BV, gevestigd aan de Noorwegenweg 34, 7772 TB Hardenberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals weergegeven in de pricacyverklaring.

Contactgegevens:
Tijdelijke Gedenkplaat (onderdeel van Engraved)
Noorwegenweg 34
7772 TB Hardenberg
info@tijdelijkegedenkplaat.nl

Welke gegevens slaan we van je op?
Wanneer u bij Tijdelijke Gedenkplaat een bestelling plaatst vragen we u om persoonlijke gegevens. Deze informatie hebben we nodig om uw bestelling op het juiste adres te kunnen bezorgen en eventueel contact met u op te kunnen nemen als we een vraag hebben over de bestelling. Uw persoonlijke gegevens slaan we alleen op voor eigen gebruik en worden nooit voor commerciële doeleinden verkocht aan derden.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
-Voor- en Achternaam
-Adres
Om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen hebben wij uw adresgegevens nodig. Deze delen we uiteraard met de pakketdienst die uw bezorging regelt.
-Telefoonnummer
Het telefoonnummer gebruiken we wanneer we een vraag hebben over uw bestelling of u aanvullende mededelingen willen doen.
-E-mailadres
We gebruiken uw e-mailadres om u op de hoogte te houden over de status van uw bestelling en bij maatwerk ontwerpen om proefmodellen te mailen.
-Betaalgegevens
De betaling gebeurt bij ons in een beveiligde omgeving via IDeal. Voor het afhandelen van betalingen maken wij gebruik van de diensten van Mollie Payments, zij verzorgen de koppelingen met al onze betaalproviders. Uw bankgegevens blijven alleen bij de bank en wij slaan deze niet op. Wij krijgen alleen melding als de betaling gelukt is.

-Foto’s
Aan de Tijdelijke Gedenkplaat kunt u uw eigen foto-materiaal toevoegen. Dit zijn uw persoonlijke bezittingen en wij zullen deze ook alleen gebruiken voor het uitvoeren van uw bestelling. Wij brengen verder geen beeldmateriaal naar buiten en onze medewerkers gaan discreet om met uw bestelling. Wij bewaren uw bestanden tot maximaal 12 maanden.

Inloggen

Om het bestelproces eenvoudig te houden, kunt u uw factuur- en verzendgegevens bij het afrekenen doorgeven. U hoeft niet specifiek in te loggen of een account aan te maken. Eenvoud en gemak staat bij ons voorop!

Back To Top