skip to Main Content

Inhoud van de box (Tijdelijke Gedenkplaat)

Wat ontvangt u bij de bestelling?

  • Standaard met borgpen
  • Open te klappen voetplaten voor plaatsing op vlakke, vaste ondergrond
  • Plaatsingsmogelijkheden/-instructies
  • De beeldplaat (De houder is reeds op de achterzijde van plaat gemonteerd)

De beeldplaat wordt met de houder in een speciale afdekplaat geplaatst, waardoor deze niet kan verschuiven tijdens het transport en beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

De Tijdelijke Gedenkplaat wordt in een speciaal ontworpen doos verstuurd, zodat de standaard, voet en het bord zo min mogelijk te verduren krijgen tijdens de verzending. De doos is gemaakt van recyclebaar karton met een witte toplaag. De afmeting van de doos is circa 85x31x5 cm (bxdxh).

De beeldplaat wordt met de houder in een speciale kartonnen plaat geplaatst, waardoor deze niet kan verschuiven tijdens het transport en beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen

Wie zijn wij?

Tijdelijke Gedenkplaat is een jong, grafisch productiebedrijf dat zich inzet voor nabestaanden om binnen afzienbare termijn een passende en gedenkwaardige herinnering te realiseren. De combinatie van het produceren van een hoogstaand grafisch product (ons vak) en mensen een dankbare dienst bewijzen, is voor ons een goed uitgangspunt.

Contact

Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Wij doen er alles aan om het gehele proces zo eenvoudig en vloeiend mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks nog wensen of tips hebben voor uw (tijdelijke) Gedenkplaat, neem dan contact met ons op.

Tijdelijke Gedenkplaat
Noorwegenweg 34
7772 TB Hardenberg
085 – 077 00 20
info@tijdelijkegedenkplaat.nl
www.tijdelijkegedenkplaat.nl

Algemene voorwaarden

Leveringstermijn
Standaardlevering vindt plaats binnen 2 werkdagen. In de genoemde leveringstermijn van 48 uur wordt dag van bestelling niet meegenomen en is de aflevering afhankelijk van de gekozen spoedverzendingsoptie.
Een bestelling op bijvoorbeeld dinsdag zal dus donderdag geleverd worden.
Uiteraard is in goed overleg een afwijkende leveringstermijn mogelijk.

Prijsbepaling particulieren
De standaardprijs, inclusief standaardverzending binnen 2 werkdagen, bedraagt 249,00 Euro.
Levering voor 12.00 uur, binnen 2 werkdagen: meerprijs 30,00 Euro.
Levering voor 10.00 uur, binnen 2 werkdagen: meerprijs 45,00 Euro.
Meerprijs voor eventuele koeriersdiensten worden in overleg vastgesteld.

Uitzonderlijk aanbod
Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur, speciale prijs- of leveringsafspraken heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld dat u dan per e-mail ontvangt.

Overeenkomst
De overeenkomst tot productie en levering komt tot stand door het plaatsen van de bestelling en het aanleveren van het materiaal middels de ontwerpmodule, of het per e-mail opdracht geven tot een ontwerpopdracht aan onze studio en tevens een door ons ontvangen betalingsbevestiging.

Ontbinding van de overeenkomst
Uw Tijdelijke Gedenkplaat wordt kort na uw bestelling geproduceerd met een geheel persoonlijke afdruk. De houder wordt blijvend achterop de beeldplaat gemonteerd. Vanwege deze factoren is retourneren van de beeldplaat met houder niet mogelijk.

Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument
Vanwege de aard van bewerking van de producten en onherroepelijke vermenging met andere producten is het herroepingsrecht niet op de Tijdelijke Gedenkplaat van toepassing.

Verwachtingspatroon consument beeldkwaliteit
Onze ontwerp- en bestelmodule heeft een automatisch controlesysteem dat beeldresolutie controleert en melding geeft bij onvoldoende kwaliteit. De voorvertoning in het ontwerpscherm geven u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.
Desondanks kan het voorkomen dat het geproduceerde beeld en resolutie niet overeenkomen met uw verwachtingen. Dit kan voorkomen bij het gebruik van zeer kleine foto’s, die sterk worden vergroot of bij onscherp ingescand of aangeleverd beeldmateriaal. Uitgangspositie scherp beeldmateriaal is bij A3-grootte (42×29.7 cm) 300 dpi, RGB of CMYK.

Betaling
Reguliere opdrachten via het online ontwerp- en bestelsysteem worden pas in gang gezet na ontvangstbevestiging van betaling.
Bij speciaal overeengekomen ontwerpopdrachten voor de productie van de Tijdelijke Gedenkplaat, wordt allereerst schriftelijk de prijs overgekomen en wordt na betalingsbevestiging, van deze overeengekomen prijs, de opdracht gestart.

Plaatsing in uw gemeente
Iedere gemeente hanteert andere regels voor het plaatsen van gedenkmonumenten op het graf, bij begraafplaatsen of urngraf. Informeer bij uw gemeente of uitvaartondernemer over de regels omtrent de plaatsing.
Tijdelijke Gedenkplaat kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het ontbreken van toestemming voor plaatsing door verantwoordelijke partijen.

Back To Top