skip to Main Content

De levertijd bedraagt standaard 2 werkdagen. Wilt u uw Tijdelijke Gedenkplaat of Fotoblok/plaat sneller ontvangen, geef dit dan aan bij uw bestelling. Via een spoedlevering (meerprijs 30 euro) heeft u uw product binnen de 2 werkdagen in huis, voor 12.00 uur ‘s morgens geleverd.

De meerprijs voor levering binnen de 2 werkdagen, voor 10.00 uur geleverd, is 45,- Euro.

Bij de levertijd wordt de dag waarop besteld wordt niet meegerekend.

(Voorbeeld: U bestelt dinsdag om 16.00 uur uw Gedenkplaat met spoedlevering voor 10.00 uur. U krijgt dan donderdag uw pakket voor 10.00 uur bezorgd.)

Wanneer iemand overlijdt, moet de uitvaart in Nederland uiterlijk op de zesde werkdag na het overlijden plaatsvinden. U kunt dus voldoende aandacht besteden aan uw ontwerp, wij kunnen namelijk een spoedlevering binnen 2 werkdagen realiseren. Bij de spoedbestelling kunt u aangeven of de bezorging voor 10.00 uur of 12.00 uur op de leveringsdag moet plaatsvinden.

Bij de levertijd wordt de dag waarop besteld wordt niet meegerekend.
(Voorbeeld: U bestelt dinsdag om 16.00 uur uw product met spoedlevering voor 10.00 uur. U krijgt dan donderdag uw pakket voor 10.00 uur bezorgd.)

U kunt de Tijdelijke Gedenkplaat, Foto-blok/plaat volledig naar eigen wens ontwerpen. De foto of afbeelding van de rouwbrief kunt u uploaden en de teksten ervan gebruiken. Het beeldmateriaal dient wel van voldoende kwaliteit te zijn om scherp resultaat te garanderen. (Zie hiervoor onze pagina ‘Aanleveren’.)

Wilt u uw Gedenkplaat of Foto-blok/plaat liever door onze studiomedewerkers laten ontwerpen? Dat kan! Stuur een e-mail met tekst, foto’s en verdere wensen met contactgegevens naar info@tijdelijkegedenkplaat.nl. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om afspraken te maken over het ontwerp en prijsopgave.

Maak het ontwerp op en stuur dit gewoon door. Neem daarna even contact op via info@tijdelijkegedenkplaat.nl of 085-077 00 20. Wij zullen de vorm voor u aanmaken en laten u de tekening zien. Na uw goedkeuring passen we dit toe op uw bord.

De Tijdelijke Gedenkplaat is qua constructie bedoeld voor tijdelijke plaatsing. Wilt u het langere tijd of definitief plaatsen, dan raden wij aan om de standaard in een soort fundering te bevestigen. Wij geven u hierover graag advies.

Het bord en de standaard zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. We gebruiken kleurechte UV-inkten en gelakt aluminium. Desondanks adviseren wij om geen agressief schoonmaakmiddel en schuurmiddelen te gebruiken bij eventueel onderhoud. Gebruik bij voorkeur schoon water met eventueel een druppeltje afwasmiddel.

De Tijdelijke Gedenkplaat wordt in een speciaal ontworpen doos verstuurd, zodat de standaard, voet en het bord zo min mogelijk te verduren krijgen tijdens de verzending. De doos is gemaakt van recyclebaar karton met een witte toplaag. De afmeting van de doos is circa 85x31x5 cm (bxdxh).

Voor de verzending wordt veelal gebruik gemaakt van de diensten van DPD (Dynamic Parcel Distribution). Echter bij spoedleveringen en speciale afspraken kunnen we gebruik maken van andere bezorgdiensten of koeriers.
U ontvangt een bevestigingsmail waarin u de voortgang van de verzending kunt volgen.

Back To Top